Avene-aurinkovoide, Biozell-kuivashampoo ja Labello-huulipuna sekä golfhanska ja golfpalloja pöydällä

TOP 5 golffaajan kosmetiikkatuotetta

Golfkausi on täydessä vauhdissa.  Success Storyn tiimi on golffanut jo vuosia, ja kokemuksemme pohjalta valitsimme top 5 kosmetiikkatuotetta, joista on hyötyä niin golfkierrokselle valmistautumisessa kuin kierroksen aikana ja klubilla.

Avene Sun Sport -aurinkovoide, golfhanska ja golfpalloja pöydällä

Ettei käry kävisi

Korkealla suojakertoimella 50+ varustettu aurinkovoide kannattaa levittää jo kotona hyvissä ajoin ennen kentälle lähtöä. Mieluiten ennen pukeutumista, jotta voide tulee levitettyä huolellisesti kauttaaltaan. Kevyet, öljyttömät koostumukset imeytyvät nopeasti ihoon, eivätkä tunnu tahmaisilta. Niitä on miellyttävä lisätä myös kierroksen aikana.

Korallinpunainen Labello Crayon -huulipuna, golfhanska ja golfpalloja pöydällä

Punahuulet piristävät

Vaikka ei muuta meikkiä haluaisikaan laittaa kierrokselle, niin punaiset huulet antavat mielestämme kivan säväyksen golf-lookkiin. Hoitavat ja kosteuttavat huulikiillot ovat käteviä: niitä voi levittää huoletta huulille ilman peiliäkin.
PS. Some-kuvissakin punaiset huulet ovat edukseen.

Biozell-kuivashampoo, golfhanska ja golfpalloja pöydällä

Lättätukka klubikuntoon

Hiukset hikoontuvat ja lässähtävät helposti kierroksen aikana, erityisesti niillä, jotka tykkäävät käyttää erilaisia hattuja ja lippiksiä. Kuivashampoolla hiukset ja hiuspohja on helppo raikastaa kierroksen jälkeen klubikuntoon. Kuivashampoolla saadaan myös lisättyä ilmavuutta kierroksen aikana kiinni olleisiin hiuksiin. Kuivashampoista on saatavana käteviä matkakokoja.

Päivettävä, vähitellen itseruskettava Nivea Q10 Firming Bronze -vartalovoide

Sääret hame- ja shortsikuntoon

Talven jälkeen sääret eivät välttämättä ole kauneimmillaan. Vähitellen sävyä antavilla vartaloemulsioilla saadaan nopeasti päivettynyt, kesäinen sävy. Samalla tuotteella voi päivetystä ylläpitää läpi koko vuoden.

Keltainen Elizabeth Arden Targeted Sun Defense Stick -aurinkovoidepuikko

Pieni tuote – iso ilo!

Puikkomainen aurinkosuojatuote tulisi myös löytyä jokaiselta golffarilta. Sitä on helppo lisätä auringolle alttiina oleville, herkästi palaville ihoalueille kuten nenä, posket ja korvat.

Kuvat: Success Story, valmistajat

Menu