Mitä steriilikosmetiikka on?

Olet saattanut huomata joissakin kosmetiikkapakkauksissa merkinnän Sterile cosmetics® ja ihmetellä, mitä se tarkoittaa. Kysyimme asiasta lisää Pierre Fabre Suomen asiantuntijoilta.

Pierre Fabre on Ranskan toiseksi suurin yksityinen lääkeyritys ja maailman toiseksi suurin dermokosmetiikan laboratorio. Sterile cosmetics -merkinnällä varustettuja tuotteita löytyy yhtiön Avène-, A-Derma- ja Ducray- apteekkikosmetiikkamerkeiltä. Erityisosaamista vaativa steriilikosmetiikka edustaakin dermokosmetiikkatuotteiden uutta sukupolvea.

Kädessä valkoinen Avene Xeracalm -voidepurkki, jota levitetään käsivarrelle

Avène XeraCalm A.D -tuotteet on kehitetty erityisesti erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle.

Pierre Fabren steriilin kosmetiikan tuotteet ovat täysin säilöntäaineettomia, ja ne on kehitetty erityisesti erittäin herkälle ja allergiselle iholle. Yhtiön innovatiivinen Sterile cosmetics -konsepti voidaan kiteyttää kolmeen kohtaan:

  • Huolellisesti valitut ja yksinomaan välttämättömät raaka-aineet
  • Steriili tuotanto
  • Patentoitu, täysin ilmatiivis D.E.F.I.-korkkimekanismi  (Device for Exclusive Formula Integrity)
Valkoinen A-Derma Exomega -voidetuubi pöydällä

100 % steriiliin tuubiin pakattu A-Derma Exomega Control -voide hillitsee kutinaa, rauhoittaa välittömästi ja vähentää kuivan ihon aiheuttamaa ärsytystä.

Steriilin kosmetiikan tuotteet sisältävät vain huolellisesti valittuja, välttämättömiä aktiivisia aineita. Valmistuksessa hyödynnetään ainutlaatuista dermokosmeettista prosessia, jossa sterilointi kulkee läpi koko tuotannon. Voidemassat on steriloitu ja ne pakataan steriileissä olosuhteissa, steriileillä tuotantolaitteilla lääketeollisuuden standardeja noudattaen. Puhtaat tuotteet, joissa ei ole mikro-organismeja, minimoivat ihoärsytyksen ja ei-toivottujen reaktioiden riskin.  Näin herkimmällekin iholle pystytään tarjoamaan parasta hoitoa.

Avène XeraCalm-hoitovoiteissa on D.E.F.I-erikoiskorkki, joka säilyttää hoitovoiteen steriilinä ja muuttumattomana ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen, täysin ilman säilöntäaineita.

Pierre Fabre käyttää steriilin kosmetiikan pakkauksissa kahdeksan vuoden tutkimustyön tuloksena syntynyttä, patentoitua D.E.F.I.-korkkimekanismia. Mekanismin lukkiutuva korkki estää hapen ja bakteerien tunkeutumisen voidepakkaukseen koko sen käytön ajan. D.E.F.I. takaa siksi steriilin ihonhoidon täysin ilman säilöntäaineiden käyttöä.

Kuvat: Avène ja A-Derma

Menu