Kosmetiikkatuotteita teltassa makuupussin päällä

Telttaretken kosmetiikka – TOP 5 tuotetta meikkipussiin

Puhdistusliinat, kosteusvoide, kulmakynä, peitevoide ja aurinkovoide makuupussin päällä teltassa

Koronakevään myötä ulkoilu ja retkeily ovat nostaneet suosiotaan entisestään ja kesän kotimaanmatkailuun kuuluu olennaisesti myös telttaretket ja vaellukset. Erilaiset retkeilyvarusteet vievät ison osan rinkan tilasta eikä luonnon keskellä kovin suurta meikkipussia tarvitse, mutta muutama tuote on kuitenkin kiva pakata mukaan. Näillä viidellä tuotteella puhdistat ja kosteutat ihoa, suojaudut auringolta sekä teet pikaisen ilmettä skarppaavan meikin.

Nivean Biodegradable Wipes puhdistusliinat kädessä

Puhdistusliinat ovat osoittautuneet erinomaisiksi retkituotteiksi. Metsän keskellä peseytymismahdollisuudet ovat rajalliset, joten ennen makuupussiin pujahtamista iltapesun voi suorittaa liinojen avulla.

V 10 Plus Deep Moist Gel -kosteusvoidetuubi kädessä teltassa

Kosteusvoiteeksi telttaretkelle pakataan monikäyttöinen tuote, joka sopii käytettäväksi niin aamulla kuin illalla. Pieni tuubi ei vie paljoa tilaa rinkassa.

Avene B-Protect -aurinkovoide

Älä unohda aurinkovoidetta! Kasvoille tarkoitettu hieman sävyttävä aurinkovoide ajaa samalla myös meikkivoiteen virkaa.

Joe Blascon peitevoide makuupussin päällä teltassa

Peitevoide ei vie juuri lainkaan tilaa ja sillä saa peitettyä niin tummat silmänympärykset kuin ne näpyt ja punoittavat alueet, joita sävyttävä aurinkovoide ei riitä peittämään.

Elizabeth Ardenin Brow Perfector -kulmakynä kädessä teltassa

Viimeinen retkimeikin tuote on kulmakynä. Varsinkin, jos omissa kulmissa on selkeitä aukkoja, kynällä huolitellut kulmat skarppaavat ilmettä huomattavasti.

Kuvat: Success Story

Menu